Over ons

Heerlijk Turks eten

Bij Saygili Restaurant kunt u heerlijk Turks eten. Ons restaurant biedt plaats aan 80 gasten. Bij binnenkomst proeft u al meteen de topsfeer doordat de ruimte in stijlvol is ingericht. Ook maken uw gastheer Semi & Mehmet het u graag naar de zin.

Saygili Restaurant is ideaal voor grote groepen, zakelijke diners of speciale gelegenheden. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0)6 1121 41 55 voor verdere informatie. Ons restaurant mag elk jaar rekenen op een groeiend aantal gasten die komen genieten van de heerlijke authentieke Turkse gerechten.

De keuken van ons Turkse grill restaurant in Eindhoven staat garant voor veelzijdigheid en goede smaak. Ga jij voor verse en zorgvuldig bereide vleesgerechten of voor een snelle en een simpel tussendoortje? Er is volop keuze uit verschillende gerechten en ook specifieke streekgerechten vindt je op de menukaart. Ben je in de buurt en zoek je een goed Turks restaurant? kom dan snel langs!

Het geheim van Saygili Restaurant?

De hoge gunfactor, eerlijke prijzen, de hoge kwaliteit en de heerlijke traditionele en originele Turkse gerechten. We zijn een ongedwongen en gezellig restaurant. Wij serveren diverse Turkse vleesgerechten volgens traditioneel recept. U kunt bij ons terecht voor een kleine maaltijd of voor een uitgebreid diner van meerdere gangen. Diner voor twee, met uw familie of met uw bedrijf of collega’s, alles is mogelijk. Kijkt u alvast rond in onze menukaart op deze website om te zien welke gerechten wij serveren. Verder bieden wij u een dessertkaart die onovertroffen is en… de lekkerste koffie van Eindhoven.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan te reserveren. Wilt u reserveren? Dan kunt u bellen met op +31 (0)6 1121 41 55, mochten wij niet aanwezig zijn dan kunt u een bericht achterlaten, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Of u kunt meteen reserveren door het formulier in te vullen op deze website, lekker makkelijk.